петак, 22. март 2019.

VZK Pantenol plus krema


Dobar dan drage moje dame, danas ćemo pričati o jednoj fenomenalnoj kremi sa kojom imam baš neverovatno iskustvo. Kao što naslov kaže reč je o Lilly-jevoj VZK Pantenol plus kremi koja dolazi u pakovanju od 50 ml i po trenutnoj akcijskoj ceni od 140 dinara.
Ja sam majka troje dece (verovali ili ne 😊) I sa drugim detetom sam imala problem sa ekcemom, probala sam razne proizvode za kupanje I mazanje ali joj ništa nije pomagalo, nisam nikako htela da koristim kreme sa kostekoroidima na tako malom detetu. Dete je imalo crvenilo I pečate ispod vrata, na unutrašnjim delovima ruku I nogu, to je znalo jako da svrbi I ako ne kontrolišete dete u stanju je bila da napravi rane na sebi od češkanja. Očajna što ne mogu detetu da nadjem odgovarajuće proizvde za negu tela otišla sam u Lilly da se posavetujem sa apotekarkom. Rekla mi je da je Lilly izbacio svoj proizvod koji se pokazao kao dobar I pokazala mi je ovu čudesnu kremu o kojoj pričam. Kada sam videla cenu bila sam malo skeptična da tako jeftina krema može da bude dobra, ali iz očaja sam je kupila I rešila da je probam.
Kada je otvorite miriše na klasične kreme ništa specijalno, tekstura je malo gušća, kada dodje u dodir sa kožom malo se rastopi I onda se fino razmazuje. Namazala sam dete uveče pred spavanje posle kupanja na još vlažno telo, nisam imala utisak da će krema pomoći. Ujutru kada se dete probudilo naravno da sam odmah raspovila dete da vidim da li je krema nešto uradila, I usledio je šok naravno prijatan, posle samo jednog nanošenja crvenilo se povuklo I koža deteta je I dalje bila hidrirana, nisam mogla da verujem svojim očima. Bila sam presrećna.
Odlučila sam da dete mažem više puta dnevno, tačnije tri puta dnevno I da budem uporna. Posle nedelju dana ekcem se povukao skroz, I dalje nisam mogla da verujem da tako jednostavna I jeftina krema može da uradi takvo čudo. Od tada krema se stalno koristi u našoj porodici za sve promene na koži. Još jedna stvar koja je jako bitna je da ekcem ne možemo u potpunosti da izlečimo. Osobe koje pate od njega imaju jako suvu kožu koja reaguje na svaku etiketu na odeći na svaki material koji sadrzi više sintetike nego pamuka. Bitno je da se takva koža hidrira svakodnevno I neće biti problema. Isto tako ekcem se pojavljuje uglavnom zimi kada je hladno vreme, tako da tada kožu treba hidrirati češće. More I morska voda neverovano prija osobama koji pate od ekcema.
U sledećem postu ću vam pisato još jedno otkriče za ekcem, reč je o jednom neverovatnom I naravno jeftinom šamponu za kupanje,………..pratite me 😊
Nadam se da sam uspela da vam na pravi načim dočaram ovu neverovatnu kremu, koja nam je promenila živote I da će te je I vi probati, zato što je toplo preporučujem
Hvala vam na pažnji, vidimo se u nekom novom blogu I naravno gledamo se I na Youtube
Voli vas sve vaša Marija Popović
Like & Subscribe

Нема коментара:

Постави коментар

Wet purple makeup look