понедељак, 15. април 2019.

Kako šminka može da upropasti ceo izgled

Dobro jutro drage moje. Danas vam neću pričati o proizvodima već neko moje zapažanje koje mi jako smeta. Svako jutro idem na posao tramvajem sedmicom i uglavnom pošto se dugo vozim nemam šta da radim pa onda posmatram ljude u prevozu. Najviše posmatram devojke i žene šta su obukle i naravno kako su se našminkale.
Jutros sam se baš iznervirala zato što je bio pun tramvaj devojaka i žena koje su totalno pogrešno nanele svoj make up, kao da su se dogovarale da se sve isto našminkaju.
Prva greška koja se pravi je nanošenje dosta tamnijeg pudera od tena koji imate, uredu bi bilo da uveče negde izlazite pa da stavite tamniji puder, ali preko dana je stvarno preterano. Izledaćete kao da imate masku na licu što je po meni katastrofa.
Druga greška je što se taj puder koji stavljate ne izblenda kako treba, nego ostane na licu u flekama što je ponovo katastrofa
Treća greška je što se stavlja na već tamnije lice mnogo rumenila, što je ponovo za dnevnu šminku katastrofa.
Četvrta greška je što se na tako već izmalterisano lice ne stavlja neki karmin ili sjaj, pa vam usne onda izgledaju kao da su bolesne i sve se u prevojima usne sakupi puder pa izgledate kao da ste musave.
I peta greška a čini mi se i najveća je što sve te devojke i žene koje sam posmatrala jutros su imale savršeno lice, koje su upropastile nanošenjem previše šminke.
Više puta sam pomenula reč katastrofa ali ne znam kako drugačije da vam opišem jutrašnji maskenbal u tramvaju.
Ja razumem da ako neko ima problematično lice i da treba da nanese proizvode kako bi sakrila nedostatke i to je ok, ali ako imate lice koje nema nedostatke nemojte ga pretrpavati puderima i rumanilima, dovoljno je da na lice stavite malo rumenil i highlighter-a, sjaj za usne i maskara i izgledaćete prelepo i sveže.
Moj predlog za svaku ženu i devojku koja želi da se osveži ujutru sa šminkom je da kupite bilo koju hidrantnu kremu u boji koja vama odgovara i da to nanosite svako jutro, dobra je zato što je krema koja će vam ceo dan hidrirati lice, lagana je i čuvaće vaše lice od UV zračenja, što se tiče rumenila i highlighter-a možete da koristite bilo koje. Ako trenutno nemate sjaj za usne, mozete da nanesete na njih malo labela ili obične kreme kako bi došla do izražaja vaša boja usana.
Kada bude došlo lepo vreme i kada osunčamo naša lica dovoljno je samo da se stavi malo highlighter-a, maskare i nešto na usne i gotovo ponovo ćete izgledati savršeno.
Ako ste već tip devojke koja voli da i po danu nosi jaku šminku ni to nije problem samo vodite računa kako uklapate boje i kako blendate sve to.

Voli vas puno vaša Marija Popović

Gledamo se i na YOUTUBE kanalu

понедељак, 8. април 2019.

LVLY balzam za usne


Dobar dan danas ćemo pričati o jednom fenomenalnom proizvodu koj bih preporučila svima. Reč je o LVLY balzamu za usne koji sam kupila u DM, cena mu je oko 200 dinara.
Iz ove kolekcije imam i LVLY penu za umivanje i tonik.
Kao što znate ne interesuju me puno sastav proizvoda tako da o tome i neću pričati. Ja nikada nisam koristila balzame za usne zato što mi ni jedan nije odgovarao, uglavnom su mi svi balzami isušivali usta i bili su mi lepljivi, i onak sam imala utisak da imam neke mrvice po usnama. Probala sam čini mi se sve proizvođaće balzama za usne na svetu kako bih pronašla najbolji za mene ali nisam uspela.
U potrazi za balzamom za usne kupila sam i ovaj da probam, nisam se nešto puno nadala da će mi odgovarati ali.....




















Kada otvorite balzam prvo što osetite je miris koji je fenmenalan, kada se nanosi balzam se topi na vašim usnama tako da nije potrebno da više puta prelazite sa njim preko usana. Kada ga nanesete osećaj je svilenkast, usne su vam mekane i glatke, ukus balzam je neutralan što mi se jako sviđa jer mi uglavnom smeta ako je ukus balzama naglašen.
Obično balzam za usne nanosim pre spavanja, posle sređivanja lica, preko dana ne nasim balzam zato sto koristim i karmin ili sjaj za usne.
Ujutru kada ustanem i dalje imam tanak sloj balzam na usnama, što mi nikako nije jasno kako opstane posle celonoćnog muljanja po krevetu (inače jako nemirno spavam :-) )
Isto tako balzam koristim i kao piling za usne pre šminanja, nanesem ga na usne i ostavim nekih desetak minuta da usne omekšaju, onda uzmem staru četkicu za zube (koju sam sačuvala i koju koristim samo za to) i blago kružnim pokretima skinem svu mrtvu kožu sa usana, potom obrisem usne papirnim ubrusom i nanesem jos jedan sloj.
Ja sam oduševljena ovim proizvodom i nadam se da će još dugo biti na policama DM-a, preporučujem vam da ga probate sigurno se nećete pokajati.

Hvala vam svima na pažnji, voli vas vaša Marija Popović

Gledamo se i na Youtube kanalu

LVLY Manuka med pena za umivanje


Doba dan drage moje dame, danas ćemo pričati o LVLY peni za umivanje koju sam kupila u DM-u, cena je oko 400 dinala za 100ml pene.
Iz ove kolekcije kupila sma i tonik za čišćenje lica i balzam za usne. O ovim proizvodima pričaćemo u nekom drugom blogu.





















Pena jako lepo miriše i blaga je za lice, ne isušuje kožu i što je najbitnije ne pecka oči. Ja je koristim za skidanje šminke posle čišćenja micelarnom vodom. Nemam šta puno da kažem o ovom proizvodu, jedna dobra neutralna pena za umivanje za sve tipove kože sa predivnim mirisom. Probajte i vi mislim da će vam se svideti.

Voli vas puno vaša Marija Popović

Gledamo se na mom Youtube kanalu

понедељак, 25. март 2019.

Pink-Purple makeup


Dobro jutro 🥁🥁🥁3,2,1 Novi video je postavljen. Nadam se da ćete uživati, molim vas pretplatite se besplatno na moj kanal tako što ćete kliknuti na crveno dugme Subscribe i obavezno kliknite i na ikonicu zvonce 🔔 kako biste bili obavešteni svaki put kada postavim novi video. Hvala ❤️

петак, 22. март 2019.

VZK Pantenol plus krema


Dobar dan drage moje dame, danas ćemo pričati o jednoj fenomenalnoj kremi sa kojom imam baš neverovatno iskustvo. Kao što naslov kaže reč je o Lilly-jevoj VZK Pantenol plus kremi koja dolazi u pakovanju od 50 ml i po trenutnoj akcijskoj ceni od 140 dinara.
Ja sam majka troje dece (verovali ili ne 😊) I sa drugim detetom sam imala problem sa ekcemom, probala sam razne proizvode za kupanje I mazanje ali joj ništa nije pomagalo, nisam nikako htela da koristim kreme sa kostekoroidima na tako malom detetu. Dete je imalo crvenilo I pečate ispod vrata, na unutrašnjim delovima ruku I nogu, to je znalo jako da svrbi I ako ne kontrolišete dete u stanju je bila da napravi rane na sebi od češkanja. Očajna što ne mogu detetu da nadjem odgovarajuće proizvde za negu tela otišla sam u Lilly da se posavetujem sa apotekarkom. Rekla mi je da je Lilly izbacio svoj proizvod koji se pokazao kao dobar I pokazala mi je ovu čudesnu kremu o kojoj pričam. Kada sam videla cenu bila sam malo skeptična da tako jeftina krema može da bude dobra, ali iz očaja sam je kupila I rešila da je probam.
Kada je otvorite miriše na klasične kreme ništa specijalno, tekstura je malo gušća, kada dodje u dodir sa kožom malo se rastopi I onda se fino razmazuje. Namazala sam dete uveče pred spavanje posle kupanja na još vlažno telo, nisam imala utisak da će krema pomoći. Ujutru kada se dete probudilo naravno da sam odmah raspovila dete da vidim da li je krema nešto uradila, I usledio je šok naravno prijatan, posle samo jednog nanošenja crvenilo se povuklo I koža deteta je I dalje bila hidrirana, nisam mogla da verujem svojim očima. Bila sam presrećna.
Odlučila sam da dete mažem više puta dnevno, tačnije tri puta dnevno I da budem uporna. Posle nedelju dana ekcem se povukao skroz, I dalje nisam mogla da verujem da tako jednostavna I jeftina krema može da uradi takvo čudo. Od tada krema se stalno koristi u našoj porodici za sve promene na koži. Još jedna stvar koja je jako bitna je da ekcem ne možemo u potpunosti da izlečimo. Osobe koje pate od njega imaju jako suvu kožu koja reaguje na svaku etiketu na odeći na svaki material koji sadrzi više sintetike nego pamuka. Bitno je da se takva koža hidrira svakodnevno I neće biti problema. Isto tako ekcem se pojavljuje uglavnom zimi kada je hladno vreme, tako da tada kožu treba hidrirati češće. More I morska voda neverovano prija osobama koji pate od ekcema.
U sledećem postu ću vam pisato još jedno otkriče za ekcem, reč je o jednom neverovatnom I naravno jeftinom šamponu za kupanje,………..pratite me 😊
Nadam se da sam uspela da vam na pravi načim dočaram ovu neverovatnu kremu, koja nam je promenila živote I da će te je I vi probati, zato što je toplo preporučujem
Hvala vam na pažnji, vidimo se u nekom novom blogu I naravno gledamo se I na Youtube
Voli vas sve vaša Marija Popović
Like & Subscribe

четвртак, 21. март 2019.

Balea Sea Salt Body Scrub VS Velnea Shower Peeling


Dobar dan drage moje dame, polako nam se bliži lepo vreme, vreme je da sredimo svoje telo koliko možemo. Nije bitno da li imate super liniju ili ne, bitno je da smo negovane I da nam koža blista.
Danas ću pricati o dva poizvoda koja sam probala I napisaću vam svoje utiske. Kao što I u naslovu piše danas ćemo pričati o dva pilinga za telo Balea VS Velnea.
Cena i pakovanje ova dva proizvoda je jako slična, Balea je oko 300 dinara (pakovanje od 250ml),  dok je Velnea oko 250 dinara (pakovanje od 200ml). Sto se tiče sastava postaviću vam sličice ispod pa pogledajte same, ja nešto i nisam fanatik da sve proizvode koje koristim moraju da budu sa izuzetno zdravim sastojcima, tako da su mi te stvari manje bitne.

VELNEA SASTOJCI
BALEA SASTOJCI







                                                        


Isprobala sam oba proizvoda i moji su utisci sledeći:
Balea piling mi se uopšte nije svideo i poprilično sam bila razočarana. Na svim društevenim mrežama su nahvalili ovaj proizvod i očekivala sam mnogo više. Kada otvorite piling ima prijatan miris, kada ga nanesete na telo imate stvaran osećaj pilinga, ja ga svrstavam u hard pilinge tako da nije za svakodnevnu upotrebu, ja preporučujem da se koristi jedanput nedeljno. Ovo su bila pozitivna zapažanja kod Balea pilinga, negativna zapažanja su sledeća, posle par dana so se odvoji od ulja i stvrdne se tako da pre svake upotrebe morate da promesate proizvod, druga stvar koja mi se ne sviđa je miris i sastav samog proizvoda. S obzirom da u sastavu ima ulje celo telo vam je masno, kada hocete da isperete telo sve klize kapljice niz vas i miris je očajan, mirisete na suncokretovo ulje kao da ste se mazali jestivim uljem, posto me je to nerviralo probala sam to da sperem sa sebe sa šamponom za kupanje ali nisam baš uspela. Usmrdela sam prvenstveno sebe a onda i peškir sa kojim sam se brisala a posle i garderobu koju sam nosila. Svuda sam citala komentare kako vam je koza glatka posle korišćenja proizvoda, pa kako i  da ne bude glatka kada vam piling umasti celu i naravno da ćete biti glatki. Totalna sam razočarana sa ovim proizvodom tako da ga sigurno neću koristiti više. Zaboravila sam da dodam da prilikom nanošenja pola proizvoda vam ispadne iz ruke zato što mu je tekstura jako sipkava.


Što se tiče Velnea Shower Peeling-a moram da kažem da sam oduševljena proizvodom. On dolazi u dve varijante Bamboo + Almond Milk i Green Tea + Olive oil. Ja sam kupila ovu drugu varijantu sa zelenim čajem. Tekstura pilinga je gelasta i ne rasipa se kao Balea piling kada ga nanesete na telo. Mirise osvežavajuće, celo telo vam miriše pole korišćenja pilinga, ako ne volite puno da se mackate sa losionima za telo posle kupanja, ovaj proizvod će vam se svideti zato što ćete mirisati ceo dan posle kupanja. I ovaj piling bih svrstala u hard pilinge, ima krupne bobice koje vam super skinu svu mrtvu kozu na telu. Posle korišćenja koža vam je mekana i glatka. Velnea Shower Peeling ću sigurno koristiti ubuduće, zato što mu je pristupačna cena i zato što meni vrši posao.




Hvala vam puno na pažnji, vidimo se u nekom novom blogu i na mom Youtube kanalu

Voli vas sve vaša Marija Popović

LVLY losion by Paola Maria

Zdravo svima dobrodošli nazad na moj blog. Danas ću vam pričati o losionu za lice LVLY koji sam kupila u DM. Cena mu je oko 400 dinara za 200 ml pakovanje što je ok cena.
Tonike običo koristim uveče umijem se, očistim lice tonikom i nanesem kremu za lice. Što se tiče sastojaka, pričala sam u predhodnom blogu da i nisam neki fanatik koji vodi puno računa šta se nalazi u proizvodima od sastojaka, tako da neću pričati o tome u mojim blogovima.
Moj prvi utisci su da je tonik odličan, kada očistit lice sa njim osećate blago peckanje koje prođe jako brzo, imate utisak da je tonik očistio lice kako treba, posle toga vam je koža mekana i glatka.



Čitala sam na drugim blogovima da su neke devojke imale burnu reakciju na njega što kod mene nije bio slučaj, tako da vodite računa nisu nam sve kože iste, svaka koža reaguje drugačije. Ja imam normalnu kožu lica i do sada nisam imala problem sa drugim proizvodima. Ovo je blagi tonik za svakodnevnu upotrebu, nemate osećaj zategnutosti kada ga nanesete. Moja je preporuka da obavezno posle tonika nanesete kremu za lice.

Ja ga koristim vec dva meseca svako veče i meni odgovara, do sada nisam imala loša iskustva.
Hvala vam puno na pažnji, vidimo se u nekom novom blogu i na mom Youtube kanala 

Voli vas sve vaša Marija Popović












среда, 20. март 2019.

Green Makeup look


Ako ste raspoloženi i volite tutorijale o šminkanju kliknite na crveno dugme SUBSCRIBE i na malo zvonce kako bi ste dobijali informacije kada izbacim novi video. HVALA VAM 💓 
Voli vas vasa Marija Popović


четвртак, 14. март 2019.

Lilly VZK CC krema


Dobar dana drage moje dame, danas ćemo pričati o Lilly-jevoj VZK CC kremi.
Sasvim slučajno sam naletela na ovu toniranu kremu i prvo što me je oduševilo je cena koja je bila oko 300 dinara. Odmah sam odlučila da je kupim i probam, proizvode se u dve boje Light i Medium, ja sam uzela Light varijantu. Ja inače volim da isprobavam jeftinije proizvode, zato što mislim da postoje jako dobri proizvodi po jako pristupačnoj ceni, i ovaj put moje mišljenje je bilo potvrđeno.
Kada sam otvorila kremu prvo što me je oduševilo je miris, obicno kreme tog tipa mirisu na pudere, ova krema miriše na neki osvežavajući parfem koji nije napada već prija čulu mirisa. Druga stvar koja me je oduševila je gustina kreme, obično su hidratne kreme u boji tečne, ova krema je baš gusta, čak je gušća i od većine pudera koje koristim, iako je krema gusta lako je razmaziva, zato vodite računa kada je nanosite, potrebna je jako mala količina.
Ja volim hidradne kreme u boji da nanosim rukama, tako mi se ravnomerno razmaže po licu. Kremu nanosim za dnevnu varijantu, obično ujutru pre posla. Lagana je na licu i imate osećaj da vam je koža hidrirana ceo dan, ovo pricam za suvi do normalni tip kože (ja imam normalni tip kože), što se tiče masnije kože mislim da im ne bi odgovara krema, ali ako ste voljni možete da je isprobate pa da mi napišete u komentarima vaše utiske.
Obično posle kreme nanesem malo rumenila, karmin ili sjaj i naravno obrve 😊 i to je to dobijem tu jutarnju svežinu koja nam je svima neophodna za početak jednog radnog dana.
Vidimo se u sledećem beauty postu
Voli vas sve vaša Marija Popović

Pratite me i na Youtube-u
MyBeautyStyle Marja Popovic

New Video





понедељак, 11. март 2019.

Nivea Make-Up Care HYDRA PRIMER



Nedavno se na na našim policama u parfimerijama i drogerijama pojavio Nivea Hydra Primer, i odlučila sam da ga kupim i probam. Cena mu je oko 700 dinara sto je OK, cinimi se da su svi drogeriski prajmeri u tom cenovnom rangu.
Sastojci Nivea primera su bademovo ulje, i ekstrat nevena koji bi trebao da nam ujednaci i ugladi ten.Što se uputstva tiče piše da gelastu teksturu treba ravnomerno naneti na lice, izbegavajući predeo oko očiju.
Probala sma ga i moram da kazem da baš nešto i nisam oduševljena kako se pokazao na mom licu. Moj tip kože je normalan/mešovit, T zona mi se malo vise masti. Koristila sam ga za malo težu sminku sobzirom da su napisali da bi trebao da hidrira kožu, što i jeste radio ali u kombinaciji sa težim puderom morala sam dva tri puta u toku dana da upijam višak te hidratantnosti što je dao, što mi je jako smetala zato što sam imala utisak da mi je lice masno i da pri svakom dodiru sa rukom ili garderobom ostaje trag pudera.
Volela bih da je ostavio bolji utisak na mene pošto sam bila oduševljena sa micelarnom vodom iz iste kolekcije pa sam se nadala da će i ovaj proizvod dati bolje rezultate.
Nisma još odustala od njega, pružiću mu još šansi za testiranje sa drugim puderima lakšim i težim pa ću javiti iskustva.

Hvala vam puno na odvojenom vremenu, volim vas sve i vidimo se uskoro na nekom novom beauty postu.

Mozete da me pratite i na sledećim društvenim mrežama


Vaša Marija Popović

New Video


петак, 8. март 2019.

INTRO



Zdravo dragi moji, ovim prvim blogom bih želela da vam se predstavim
Zovem se Marija Popović i iz Beograda sam, imam 35 godina. Mnogo volim modu, šminku i sve što je vezano sa negu lepote.
Ceo svoj život sam volela da pomažem drugim ljudima i da dajem savete i svoje lični iskreno mišljenje tako da od mene možete da očekujete samo realne i iskrene priče vezano za lepotu, naravno iz mog ugla.
Na mojim blogovima pričaću o raznm proizvodima za negu lepote i naravno neizostavnoj šminci koju obožavam. Komanetarisaćemo puno o tome.
Kao i što sam i pomenula da se bavim profesionalnom šminkom, postavljaću i linkove svojih video klipova na youtubu. Isprobavaćemo razne proizvode tako da bih volela da čujem i vaše komentare, i naravno otvorena sam za sve vaše predloge.
Nadam se da ćete uživati u mojim pričama

Mozete da me pratite i na sledećim društvenim mrežama


Volim vas sve Marija Popović
My Video


Balea NOSESTRIPS (Balea trake za nos sa aktivnim ugljem)


Šetnjom kroz svoj omiljini DM naišla sam na Balea trake za nos sa aktivnim ugljem. Pakovanje je crne boje i ima tri trake unutra.


U opisu proizvoda piše da je efikasno rešenje protiv nečistoća i mitisera, pogodan za čelo i bradu. Kombinacija aktivnog uglja, salicilne kiseline i ulja čajevca trake temeljno čiste pore od nečistoce. U uputstvu piše da da treba prvo da očistimo lice potom da nakvasimo nos i da postavimo traku i nežno pritisnemo, pustimo da deluje 10-15 minuta a potom skinemo od spolja ka unutra.

Sve sam uradila po uputstvu i evo mojih zapažanja, prvo nos treba pokvasiti više da bih se traka što bolje zalepila, spoljašnja traka je od materijala što je jako prijato prilikom postavljanja trake na nos, predhodne trake koje sam koristila su isto bile od materijala ali tanje, pa kada bismo pritisnuli traki sve bi sadrzaj ostao na prstima i lepilo bi se, što ovde nije bio slučaj sto je super. 

Držala sam traku 15 minuta kao što su i rekli a potom sam je i skinula po postupku kako je navedeno u upustvu. I Voala rezultati su fenomenalni, traka je bukvalno skinula sve mitisere sa mog nosa, bila sam oduševljena. Jedini mali problem je što prilikom skidanja trake nos malo zaboli zato što se sama traka osuši posle 15 minuta. Nije ništa strašno što ne može da se izdrži.
                                                                   💖💖💖
Moj celokupni utisak je da je traka fenomenalna i svima bih toplo preporučila da je koriste i uvedu u svoju rutinu održavanja lica, e sad jedini problem je da je ne povuku iz prodaje kao što DM i zna da uradi pa da onda ostanemo bez ovog fenomenalnog proizvoda.






Hvala vam puno na odvojenom vremenu, volim vas sve i vidimo se uskoro na nekom novom beauty postu.

Pratite me i na Youtube-u
Mybeautystyle Marija Popovic

New Video



Wet purple makeup look